Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση για εξ' αποστάσεως μαθήματα Ε2 & ΣΤ1

Αγαπητοί μαθητές των τμημάτων Ε2 & ΣΤ1, καλησπέρα σας.

Για όσο διάστημα τα σχολεία μένουν κλειστά, μπορούμε να είμαστε ενεργοί και να προχωρούμε τις εργασίες μας προκειμένου να προχωρήσουν και τα πρότζεκτ μας και να μην ξεχάσουμε τα όσα χρήσιμα μάθαμε.

Οι μαθητές των τμημάτων Ε2 (https://new.edmodo.com/groups/e2-2019-2020-30689073) και ΣΤ1(https://new.edmodo.com/groups/st1-2019-2020-30689099) που έχουν ήδη ενεργή την ηλεκτρονική τάξη στο edmodo, θα αξιοποιήσουν την ηλεκτρονική τάξη από εκεί.

Ειδικά για τους μαθητές του ΣΤ1, εφόσον δεν μπορούν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους, μπορούν να δουλέψουν χωρίς σύνδεση αξιοποιώντας όσα μάθαμε για τα κοινόχρηστα έγγραφα της Google.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε ένα βίντεο για την ηλεκτρομαγνητική επαγωγή που είχαμε δημιουργήσει σε προηγούμενη σχολική χρονιά. Με βάση τα όσα είπαμε στην τάξη θα ήθελα ατομικά, καθένας από εσάς, να γράψει στο κοινόχρηστο έγγραφο μια περιγραφή του πειράματος. Επιπλέον στην περιγραφή, θέλω να αναφέρετε που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας τέτοιος μηχανισμός. Προσοχή να μη σβήνετε ο ένας τη διαφάνεια του άλλου!!
Το βίντεο με το πείραμα: https://www.youtube.com/watch?v=9Q2yy5Hmi70

Το κοινόχρηστο έγγραφο:
https://docs.google.com/presentation/d/1CeCpqzZTHQwesMbnvICkQaIKgk3c3oN4CQH7y1Ggp8A/edit?usp=sharing

΄΄Οποιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να γράψουν σε υπολογιστή γιατί μπαίνουν από κινητό, μπορούν να γράψουν σε χαρτί την περιγραφή και να την εχουν έτοιμη για να την πληκτρολογήσουν σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου